FAQ

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kiropraktiikan hinta Tampereella:

Ensimmäinen käynnin hinta on 85€.
Jatkokäynnin hinta 75€.

Kiropraktikon hoito on tutkitusti turvallista. Jos et usko minua etkä tutkimuksia, uskot ehkä vakuutusyhtiöitä – kiropraktikon maksama vakuutus on halvin mahdollinen. Hoidon jälkeinen käsiteltyjen kohtien arkuus on mahdollista, mutta ei vaarallista.

Ensimmäiseen käyntiin varataan kokonaisuudessaan aikaa 40 minuuttia. Jatkokäynteihin varataan aikaa 20 minuuttia.

Yleensä ei. Hoitaessaan kiropraktikko kohdistaa käsillään hoidettavaan kohtaan painetta. Jotkut kokevat tämän paineen tunteen epämiellyttävänä, toiset eivät. Silloin kun käsitellään jo valmiiksi kipeitä kehon alueita, saattaa käsittelyä seurata tilapäistä ”käsittelyarkuutta”. Tämä menee tyypillisesti ohi seuraavien päivien kuluessa.
”Käsittelyarkuus” ilmenee tyypillisesti ensimmäisten hoitojen jälkeen ja vähemmän seuraavien hoitojen jälkeen. Kaikille kipuilua ei tule, vaan olo tuntuu heti vapautuneemmalta hoidon jälkeen.

Todennäköisesti en. Paras hoitotulos saadaan toistojen kautta.

Usein jo ensimmäisen hoidon jälkeen saadaan aikaan muutos parempaan, mutta on yksilökohtaista ja vaivasta riippuvaista, kuinka iso muutos on.

Nyrkkisääntönä voidaan todeta, että tyypillisesti mitä kauemmin vaiva on ollut, sitä useammin pitää hoitaa.
Tarvittavien hoitojen määrä ei voi etukäteen tarkkaa tietää, mutta tehokkuuteen pyritään. Koska ihmisten vaivat ja niiden syyt sekä hoitovaste ovat yksilökohtaisia, kannattaa edetä käynti kerrallaan.

Jos vaiva on tullut jostakin yksittäisestä tapahtumasta tai lievästä loukkaantumisesta, se yleensä paranee nopeammin. Jos siihen liittyy kudosvaurio, se todennäköisesti kestää pidempään.

Esim. välilevyvaivat ovat lähes aina syntyneet pitkän ajan kuluessa väärästä kuormituksesta ja ovat usein hitaita muuttumaan. Kesärenkaiden vaihdossa krampannut selkä tai huolimattoman liikkeen myötä jämähtänyt niska yleensä reagoivat hoitoon nopeammin kuin vuosien aikana kerääntyneet vaivat.

Jos vaivasi syntyy omista tavoistasi tai ympäristöstäsi kuten toistuvat työasennot, liikkeet, liikkumattomuus, stressaavat ihmiset tai tilanteet, sinun kannattaa pyrkiä hoidon ohella muuttamaan näitä kuormittavia tekijöitä eli stressoreita. Nämä stressorit oireilevat toistuvasti kehossasi samoihin paikkoihin ilmestyvinä kireyksinä ja kipuina. Kiropraktikko ei voi poistaa elämästäsi näitä kuormittavia tekijöitä, mutta voi auttaa vähentämään niiden kuormaa kehossasi, ja auttaa vahvistamaan kehoa sietämään paremmin toistuvaa kuormitusta. Kiropraktikko niin sanotusti vaihtaa palaneen sulakkeen, jotta voisit taas aloittaa uuden päivän puhtaammalta pöydältä vähemmän kuormittuneella keholla ja mielellä. Se, kuinka usein sulake poltetaan loppuun ja vaihdetaan, on kiinni sinusta ja ympäristöstäsi.

Kyllä. Lahjakortin hinta on sama kuin siihen sisällytettyjen käyntien hinta. Lahjakortin voi ostaa yhdelle tai useammalle käynnille valintasi mukaan.

Hienoa! Voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla ja minä vastaan sinulle. Jos asia on kiireinen niin voit myös soittaa minulle: 0445469662

Saat henkilökohtaisen vastauksen ja ehkä lisään kysymyksesi tänne ”usein kysyttyä”-osioon.